Duchovní služby

Každý člověk má vedle potřeb tělesných, duševních a sociálních také potřeby duchovní. K těm posledním patří otázky po smyslu života, naděje či beznaděje, potřeba lásky, usmíření vztahů, odpuštění, smazání viny, potřeba přijmout svůj život a sebe sama včetně nezměnitelných daností a omezení, vlastních chyb a nedokonalostí, strach ze smrti atd.

Pastorační asistentka vám může nabídnout setkání, rozhovor, pokud budete chtít tak také modlitbu, může zprostředkovat návštěvu kněze či duchovního.

Aktuálně je vám v rámci dalších služeb Charity Šumperk k dispozici pastorační asistentka ThLic. Mgr. Jana A. Nováková, PhD. na telefonu 737440267 (můžete také poslat SMS, ozvu se zpět; pokud se právě nedovoláte, ozvu se Vám, jakmile to bude možné) případně na mailu jana.novakova@sumperk.charita.cz.

(Jana A. Nováková – pastorační asistentka, poradkyně pro pozůstalé, krizová interventka, pracovala jako nemocniční kaplanka)