Charita Šumperk

Zdravotní sestra/bratr na částečný úvazek

Šumperk Zkrácený úvazek dohodou výběrové řízení
Kontaktní osoba
Mgr. Dagmar Remešová

Vrchní sestra
Tel.: 777 674 703 E-mail: dagmar.remesova@sumperk.charita.cz

Charita Šumperk hledá Zdravotní sestru/zdravotního bratra

• Organizace:          Charita Šumperk
  • Místo výkonu:        Šumperk a okolí
  • Typ vztahu:            částečný úvazek - výše úvazku dohodou
  • Nástup:                   ihned nebo dohodou
  • Výběrové řízení:   ano
  • Pracovní doba:     dohodou dle úvazku
  • Plat:                         dohodou dle úvazku

Náplní práce je poskytování zdravotní péče v domácím prostředí pacientů.

Nabízíme práci v příjemném kolektivu s možností seberealizace v pomáhající profesi. Při splnění podmínek slibujeme trvalé zaměstnání v zavedené organizaci. Možnost domluvy individuální pracovní doby. Dále obdržíte možnost stravy na pracovišti, stravenky a další.

Požadujeme vzdělání na SZŠ nebo VOŠ v oboru všeobecná sestra s jedním rokem aktivní praxe ve zdravotnictví za posledních pět let. Výhodou je specializovaná způsobilost.

Osobnostní předpoklady: zodpovědný přístup k práci, časová flexibilita (odpolední, večerní a víkendové služby), pěkný vztah k pacientům (péče o geriatrické, těžce nemocné a osamělé pacienty), samostatnost, psychická odolnost, pokročilá znalost práce na počítači (veškerá dokumentace ve zdravotnickém programu), řidičský průkaz "B" a praxe v řízení vozidla; trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost k práci v terénních podmínkách; očkování proti hepatitis B (možno i po nástupu).

Nástup ihned nebo dle dohody.

Životopisy zasílejte vrchní sestře: Mgr. Dagmar Remešová, 777 674 703, dagmar.remesova@sumperk.charita.cz

Inzerat-sestra-dohoda