Velké poděkování Charitě Šumperk
29. září 2020 Aktuality

Velké poděkování Charitě Šumperk

Charitu Šumperk jsme oslovili v návaznosti na doporučení kamarádky, která se pohybuje v sociálních službách, protože o možnosti domácí hospicové péče jsme, tak jako nejspíš většina obyvatel naší země nevěděli, což je bohužel zapříčiněno malou informovaností. Důvodem oslovení byl terminální stav nemoci mého bratra, který bojoval s rakovinou.

Od samého začátku, byl přístup všech zaměstnanců profesionální, tj. od poskytnutí informací, co se bude dít, jak se tlumící, podpůrná léčba bude vyvíjet až po možnost zapůjčení zdravotnických pomůcek. Nejednalo se pouze o pomoc fyzickou, ať už ve formě podávání léků, jídla, tak i psychickou, protože pouhá promluva se sestrami, doktory, psychology vždy trápení, které jsme prožívali a prožíváme, dál částečně utlumila.

Velké díky patří všem z Charity Šumperk, protože bez jejich pomoci, vlídných slov bychom celou situaci, na kterou nemůže být nikdo moc připraven, nezvládli. Práce, kterou tito lidé dělají je jedna z nejdůležitějších a vždy budou mít můj obdiv.

Ještě jednou mockrát děkuji,

Miroslav Mikulec