Zdravotní sestra/bratr

Kontaktní osoba: Mgr. Jana Bieliková

PRACOVNÍ POZICE:     ZDRAVOTNÍ SESTRA/BRATR

CHARAKTERISTIKA PRACOVNÍ POZICE

• Náplň práce: poskytování zdravotní péče u pacientů v domácím prostředí (HOME CARE)
  • Místo výkonu práce: město a okres Šumperk
  • Druh pracovního poměru: HPP, DPP nebo DPČ
  • Plat: 22.000,- Kč +  další složky platu po 3 měsících
  • Pracovní doba: 40 hodin týdně (pružná pracovní doba)
  • Počet míst: 1

NABÍZÍME:

• práci v příjemném kolektivu s možností seberealizace v pomáhající profesi; při splnění podmínek trvalé zaměstnání v zavedené organizaci; možnost domluvy individuální pracovní doby (matky s dětmi); služební telefonní číslo; možnost výhodného tarifu pro soukromé volání, stravenky, 5 týdnů dovolené a další.

POŽADUJEME:

• SZŠ, VOŠ v oboru všeobecná sestra, 2 roky praxe ve zdravotnictví, z toho 1 rok u lůžka; výhodou je specializovaná způsobilost (geriatrie, ARO, chirurgie..);
  • Osobnostní předpoklady: ochota pracovat v organizaci s křesťanskými principy (Etický kodex Charity), loajalita k zaměstnavateli, pěkný vztah ke klientovi (péče o geriatrické, těžce nemocné, osamělé klienty), zodpovědný přístup k práci, samostatnost, časová flexibilita (víkendové a odpolední/večerní služby), pokročilá znalost práce na počítači (veškerá dokumentace ve zdravotnickém programu), trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost k práci v terénních podmínkách; očkování proti hepatitis B (možno i po nástupu); řidičský průkaz "B" a praxe v řízení malého osobního automobilu výhodou.

NÁSTUP: ihned nebo dle dohody

• Kontakt pro informace o nabízené pracovní pozici:
  • Mgr. Dagmar Remešová, vrchní sestra Charitní ošetřovatelské péče, mobil +420 777 674 703 (7.00 - 15.30),  e-mail pro zaslání profesní nabídky: dagmar.remesova@sumperk.charita.cz
  • Pevná linka Charity: 583 216 747

Inzerat-sestra